Vi mødes ved Kulturhuset. Onsdage kl. 18.00 og lørdage kl. 10.00.


Formålet med alle hold er, at du oplever at blive motiveret, blive dygtigere og kommer i bedre form.

Teknik (MTB for alle)

Du har ikke nødvendigvis en fast trænings rytme, men du søger et fællesskab hvor du kan træne når du har tid uden at du føler at du sænker dine klubkammerater. Formålet er langsom at blive bedre teknisk og være i et trygt fællesskab hvor vi dyrker motion for sjov. :-) Er du nybegynder, er dette hold lige noget for dig.


Hold 1

Du træner 1-2 gange om ugen. Du ønsker at blive motiveret, dygtigere på cyklen og komme i bedre form. Der er fokus på tålmodighed og løbende opbygning af tekniske færdigheder, kondition og opmærksomhed på den enkeltes oplevelse på trænings dagen. Vi skal have det sjovt og der er tid til at stoppe op og få alle med. Tekniske udfordringer vil blive trænet undervejs så vi bliver dygtige teknisk. Holdet kan øve flere gange på samme spor sektion.

 

Hold 2

Du træner 2-3 gange om ugen. Vi få cyklet det meste af tiden, holder så korte pauser som muligt, men vi samler selvfølgelig op undervejs. Vi træner med henblik på at komme i form til det ”store løb”. Kaptajnen kan evt. bruge terrænet til at give de stærkeste en ekstra udfordring mens andre puster ud. Dette kan være en ekstra runde eller den samme bakke to gange.

 

Hold 3

Du træner ca. 4 gange om ugen. Træningen er for de øvede der er rutineret og erfaren på mtb og samtidig i rimelig god form. Der kan forventes høj intensitet på det meste af turen. Vi øver teknik så vi bliver endnu dygtigere. Vi kører intervaller; det er så sundt og så bliver vi hurtigere. ;-) Der vil blive samlet op undervejs, men der køres uden pauser som sådan. Ambitionen er typisk at deltage i flere løb i løbet af året.


I perioden december til og med februar er der ikke organiserede træninger. Men der vil fortsat være fælleskørsel hver mandag, onsdag og lørdag. Se mere under kalender.