Skanderborg Mountainbike har indgået et samarbejde med cykeltøjfirmaet ES16.dk og vi kan tilbyde medlemmerne cykeltøj til gode priser. Skanderborg MTB medlemmer har mulighed for at bestille et korte cykelbibs, kortærmet cykeltrøje, samt løse ben og ærmer. Til vintertræning er det muligt at bestille en varm vinterjakke og lange bukser. Når der åbnes for en ny bestillingsrunde kan du se alle enkelt delene, som er muligt at bestille. Det er muligt at bestille klubtøj 2 gange om året. 


Vintertøj skal bestilles ind d. 1/8 - 2020 - Læs mere her

OBS. Frem til den 15/8 - 2020 kan du også prøve vintertøjet hos Cykelshoppen.dk i Skanderborg

Kontakt Brian Stubberup, hvis du er i tvivl om noget vedrørende klubtøj bestilling. 


Sommertøj bestilling

Prøvetøj fra ES16 findes hos Speedline / cykelshoppen i Skanderborg. Der hænger både herre og dame jersey, samt herre og dame bibshorts. På dame modellerne står tallene i pink. Hvis man er interesseret i Baggyshorts, så er det samme str. Som man bruger i bibshorts. Ligeledes hænger der Langærmet trøjer (Long sleeve Jersey) Disse str. Gælder alle jakker, MTB Down Hill trøjer samt veste. Disse er unisex.

I skal bestille tøjet på es16.dk

Jeres penge bliver trukket indenfor 5 dage, da det er forudbetaling. Leveringen vil ske ca. 6-8 uger efter at den samlede bestilling er røget afsted.