Klubtur til Harzen i august 2018

MTB Harzen
Vi mødes på hotellet i Altenau torsdag d. 23 august til middag. Vi starter med første tur over middag, hvor vi cykler 20-30km rundt omkring Altenau. Det står jer frit for at deltage på turen første dag. Det er muligt at ankomme til aftensmad kl. 20. I 4 dage vil vi køre fra 20km og helt op til 70 kilometer i Harzens bjerge. Fredag og lørdag kører vi heldagsture fra Altenau mod Hahnenklee og Braunlage. Den sidste dag kører vi en kortere rundtur omkring Altenau på 20-30km. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet hver dag kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 16 og kl. 17. Vi spiser frokost på heldagsturene fredag og lørdag på bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne. Ruterne bringer os rundt omkring i den mest cykelvenlige del Harzen i massere af bjerge, bikeparks og rigtige fede singletracks.

TILMELD DIG HER

OBS sidste tilmeldingsfrist d. 31/7!
 
Specs om turen
 • 4 cykeldage med dansk(e) guide(r)
 • 3 x Morgenbuffet og 3 x aftenbuffet inkluderet - ALL YOU CAN EAT
 • Hotel i delt 2 eller 3 mandsværelse. Mulighed for enkeltværelse for 449kr under opholdet.
 • Lækker cykelvask, tørrerum, tøjvask, cykelopbevaring med alarm, værksted og stor terrasse - Alt sammen på hotellet!
 • Teknikbane til brug efter behov og ønske
 • Kort sagt - Du skal kun tænke på at cykle!
 • Mulighed for et bad på hotellet efter sidste tur. Sommetider er det muligt at beholde værelser, men ingen garanti for det.
Bikestops
MTB Harzen har samarbejde med flere restauranter i Harzen, hvor der bliver booket mad dagen før turen såedes, at maden er klar indenfor 10-15 minutter når gruppen ankommer til vores bikestop. Der er samtidig lavet en aftale om fast pris på en menu med et måltid samt et stor sodavand. Endvidere står der en kasse op hvert Bikestop med reservedele.  
 
Hotel
Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis velfungerende WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2 og 3 mandsværelser. Hotellet serverer en sportsvenlig morgenbuffet hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede tur går forbi en café, hvor det er mulighed for at købe en frokost. Programmet er strikker sammen sådan, at vi mødes torsdag til middag. Det betyder at dagen skal starte tidligt torsdag morgen. Vi tilbyder at I kan ankomme onsdag aften og få en ekstra nat på hotellet og samtidlig slippe for den tidlige køretur torsdag morgen. En ekstra overnatning koster 449kr pr. næse inklusiv morgenmad.
 
Værelsesfordeling
Under tilmelding skal du vælge værelse. Der er både 1, 2 eller 3 mandsværlser. Hvis du ønsker at bo alene skal du vælge dette og tilføje enkeltværelse under tilvalg, som koster 449kr for hele turen. Der er 4 enkeltværelser til rådighed. For at sikre dig, at du vælger det samme værelse som dem du ønsker at bo sammen med skal du se på deltager listen, hvor der er angivet "startgruppe", hvilket værelse vedkommende har valgt. Herefter vælger du det samme værelse og på den bliver i sat sammen 2 eller 3 mand på et værelse.
 
Cykelløb - NEJ TAK!
MTB Harzen er langt fra en cykelløbsarrangør. Selvom MTB Harzen ikke rimer hygge i sangbøgerne så har vi sat os for, at sætte hygge i højsædet. Det betyder at vi laver nogle mødepunkter hele tiden, hvor folk kan køre i sit eget tempo indtil, at sidste mand er med og samtidig fået pulsen ned. MTB Harzen konceptet er for alle!
 
Guider
Guiderne som guider hos MTB Harzen er altid danske således, at du kan tage til Tyskland uden at kunne snakke tysk. Vi klarer alle samtalerne med tyskerne. På jeres tur vil der være minimum 2 guider, men for hver 12 mand kommer der en ekstra guide med. Det betyder 25 deltagere udløser det 3 guider. 37 deltagere udløser 4 guider.
 
Cykeludlejning
I vores MTB Harzen Bikeshop tilbyder vi udlejning af MTB cykler fra Cannondale og Santa Cruz. Vores cykler er altid sæsonaktuelle. Det betyder at vores cykler altid spiller 100%. Har du en gammel jernhest i form af en hardtail så har du mulighed for, at leje nogle fede Cannondale fullsuspension cykler i carbon både med 100mm, 120mm og 140mm vandring. Læs mere her: https://mtbharzen.com/mountainbike-udlejning/
 
Pris
Turen koster 2499kr og inkludere hotel med morgenbuffet og aftenbuffet samt ovenstående hotel faciliteter endvidere er der faste planlagte MTB turer torsdag til søndag under opholdet.
 
Om MTB Harzen
Siden 2015 har MTB Harzen drevet professionel guidebereau i Harzen. De første spadestik til MTB Harzen blev taget tilbage i 2010. I dag beskæftiger MTB Harzen 5 fuldtidsansatte som alle lever det sjove liv som MTB guide. Udover at kende området som egen lomme er netværket til de lokale vokset i takt med årene således, at tingene bliver nemmere på turene med frokostbestilling, afhentninger af gæster mv. Det er vigtig at fastslå at deltagerne ikke skal tænke på andet end at cykle og lade op til de planlagte ture. Resten tager MTB Harzen sig af.

 
Rejsegaranti
MTB Harzen er registreret i Rejsegarantifonden nummer 2648, som gør at deltagerne er forsikret ved aflysning af turen fra MTB Harzens side.
 
Forsikring
Cykelferien i Harzen er på eget ansvar ved eventuelt styrt på cyklen. Der vil være en formular, som skal underskrives inden afgangen på første cykeltur. MTB Harzen kan ikke stilles til regnskab for styrt, som giver tabt arbejdsfortjeneste eller i værste fald varige mén.
Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betegner MTB som en farlig sport.
 
Kontaktinformation
Du er altid velkommen til at kontakte Martin fra MTB Harzen, hvis du gerne vil vide mere om turen, betaling, muligheder mv.
 
Telefon : +45 30251542
Mail : martin@mtbharzen.com
Hjemmeside : www.mtbharzen.com
 
Program
 
Dag 1 (Torsdag d. 23 august)
Kl. 11-13   : Vi mødes på hotellet i Altenau
Kl. 13-14  : Velkomst og info omkring weekenden. 20-30km - 400-700hm
Kl. 16-17  : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 20.00  : Aftensmad - Aftensmad er for alle uanset om man kommer til cykelturen eller ej.

 
Dag 2
Kl. 8         : Morgenmad
Kl. 9.30    : Heldagstur til Braunlage. 45-60km - 800-1200hm.
Kl. 16-17  : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30  : Aftensmad
 
Dag 3
Kl. 8       : Morgenmad
Kl. 10      : Heldagstur til Hahnenklee i bikepark. 45-60km - 600-1000hm
Kl. 16-17 : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18-30 : Aftensmad
 
Dag 4
Kl. 8.      : Morgenmad
Kl. 9.30   : En kort tur i området omkring Altenau på 20-25km
Kl. 12      : Tak for denne gang. Mulighed for bad.
 
 
Huskeliste
 
Det er vigtig at kufferten er fyldt med nedenstående ting fra ”Need to have” listen
 
Need to have
 • Ekstra geardrop til præcis din cykel.
 • Regnjakke, vest eller vinterjakke til de lange nedkørsler
 • Godt humør
 • Tykke handsker
 • Ekstra slanger
 • Ekstra dæk
 • Din cykel
 • Det blå sygesikringskort
 • Euro i kontanter på hver tur til frokost.
Nice to have
 • Camelbak
 • Energiprodukter
MTB Harzen have
 • Værktøj
 • Arbejdsstand
 • Diverse reservedele
 • Fodpumpe
 • Godt humør
 • Stort netværk
 • Første hjælpstaske både på hotellet og i rygsækken

Læs vores handelsbetingelser her: https://mtbharzen.dk/handelsbetingelser